Regler och riktlinjer

REGLER OCH RIKTLINJER

Maskinistens Maskinmarknad är en internetplattform till annonsering av maskinrelaterade objekt!

Genom att publicera din annons här bekräftar du att den är i enlighet med våra riktlinjer som anges nedan.

Vi förbehåller oss rätten att ändra annonser i strid med våra riktlinjer för att förebygga missbruk och hålla innehållet lämpligt för vår allmänna publiken. Detta omfattar människor i alla åldrar, raser, religioner och nationaliteter. Därför kommer alla annonser som strider mot våra riktlinjer att tas bort omedelbart och utan föregående meddelande.

Genom att skapa en annons på denna webbplats bekräftar du följande uttalande:

Jag bekräftar att jag kommer att vara ensam ansvarig för innehållet i de annonser som jag lägger ut på denna webbplats. Jag kommer inte att hålla ägaren av denna webbplats ansvarig för eventuella förluster eller skador för mig själv eller för andra som kan uppstå direkt eller indirekt från annonser som jag lägger ut här.

Genom att skapa en annons på vår webbplats bekräftar du dessutom följande riktlinjer:

  • Inget fult eller på annat sätt olämpligt språk kommer att tolereras. Annonser i strid med denna regel kommer att tas bort omedelbart och utan förvarning. Ingen återbetalning kommer att genomföras för kostandspliktiga annonser och tjänster.
  • Inga rasistiska, hatiska eller på annat sätt stötande kommentarer kommer att tolereras.
  • Ingen annonsfrämjande verksamhet som är olaglig enligt den nuvarande lagstiftningen i denna stat eller i detta land kommer att tolereras.
  • Alla annonser som verkar vara test, skämt eller på annat sätt falska eller icke-allvarliga kommer omedelbart att tas bort utan förvarning. Ingen återbetalning kommer att genomföras för kostandspliktiga annonser och tjänster.
  • Vi förbehåller yttersta diskretion om vilka annonser, om någon, är i strid med dessa riktlinjer.

Tack för din förståelse.