Bevaka annonserna via epost!

Markera
Nu kan du bevaka annonserna enligt dina sökkriterier. Antingen bevakar du en kategori eller så förfinar du sökningen och bevakar den exakta sökningen. Du får ett mail om dagen med en lista på alla annonser som passar till dina sökkriterier. Det är enkelt att bevaka! Det är enkelt att avsluta bevakningen!
Läs mer
  • 0

Ladda upp bilder med Drag&Drop

Markera
Nu har vi förenklat uppladdningen av bilder! Du kan nu dra och släppa flera bilder på en gång när du skapar annonsen (Drag&Drop). Om detta inte fungerar för vissa webbläsare eller om du använder mobila enheter så kan du fortfarande ladda upp bilderna på vanligt sätt genom att välja dem en och en och ladda upp.
Läs mer
  • 0

Köp en framhävd plats

Markera
Från och med idag kan man köpa en framhävd plats till annonsen. Den visas då med en markering samt i rutan längst upp på startsidan. Detta kostar ett litet belopp som kommer driften av Maskinistens nätverk till godo. Välkomna att boka detta alterantiv!
Läs mer
  • 0

Första annonsen

Markera
Idag har vi gått ut med information om sidan. Den första annonsen har skapats! Välkomna att annonsera hos oss!  
Läs mer
  • 0

Maskinistens Maskinmarknad startar

Markera
Idag har vi tagit första steget mot en bedragarfri framtid inom annonsering av maskiner, verktyg och tillbehör! Sidan är fortfarande under konstruktion men kommer att vara klar kalendervecka 6 2014. Vi håller er uppdaterade om framstegen här. Teamet hos Maskinisten
Läs mer
  • 0